Stap 2: uw vermeldingen beheren en verbeteren

De volgende stap is om uw winkelvermelding(en) te laten opvallen met een logo, openingstijden, en socialemedialinks. Locally is een centraal knooppunt voor honderden merkwebsites, dus eventuele wijzigingen die u aanbrengt worden op al die sites doorgevoerd.

Begin door hier in te loggen op uw Locally.com-account.

Uw merkrelaties beheren

Lees eerst ons hulpartikel over 'Relatiebeheerder'.

1. Selecteer 'Merkrelaties' en vervolgens 'Relatiebeheerder'
  2. Gebruik deze pagina om een verzoek in te dienen om toegevoegd of verwijderd te worden uit de dealerlijsten van merken

Uw logo toevoegen

1. Open 'Bedrijfsinfo'. Houd er rekening mee dat alle wijzigingen die u hier aanbrengt worden doorgevoerd voor al uw vestigingen
  2. Selecteer het bedrijf dat u wilt bewerken
  3. Selecteer 'Bewerken' onder 'Logo-afbeelding in kleur'
  4. Upload een bestand
  5. Klik op 'Sla dit bedrijfsprofiel op'

Uw openingstijden toevoegen (vereist voor Buy It Locally)

Ga naar het paneel 'Winkelvestigingen'. Selecteer de winkel die u wilt bewerken, klik op het tabblad 'Openingstijden' en controleer of u de juiste tijdzone hebt geselecteerd.

Stel eerst uw standaard openingstijden in: dit zijn uw normale openingstijden die shoppers te zien krijgen. Stel deze in.

Als u op een bepaalde dag een pauze in de openingstijden hebt, voert u de eerste reeks uren in en klikt u vervolgens op 'Extra tijden toevoegen' om de tweede reeks uren in te voeren.

Stel vervolgens eventuele afwijkende openingstijden of feestdagen in (optioneel):

• Uw standaard openingstijden worden op de geselecteerde datum(s) overschreven door de afwijkende openingstijden.

Controleer uw adressen

1. Ga naar het paneel 'Vestigingen' om te controleren of de adressen van uw winkels correct worden vermeld en of het locatie-icoon van de vestiging op de juiste plek staat. U kunt de lengte- en breedtegraad verslepen of invoegen als deze onjuist is.
  2. Klik op 'Opslaan' als u wijzigingen hebt aangebracht.
  1. Selecteer het tabblad 'Contact en sociaal' om winkelspecifieke links te bewerken
  2. Controleer of het telefoonnummer klopt
  3. Als u specifieke pagina's voor deze winkel op uw website, Facebook, Twitter, enz. hebt, voer ze dan hier in

Volgende stap: uw inventarisfeed instellen