Word partner van het "Premier Verbinding" verkooppuntsysteem

Net als u wil Locally verkopers helpen hun volledige potentieel te bereiken. We werken samen met honderden geselecteerde merken om shoppers te laten zien wanneer een artikel op voorraad is in een winkel in de buurt, waardoor klanten naar lokale winkels wordt geleid. Een belangrijk onderdeel hiervan is het helpen van verkopers om hun voorraad te tonen. Verkopers die hun voorraad tonen in de tools van Locally, krijgen meer bekendheid en betrokkenheid van potentiële kopers dan verkopers die hun productaanbod niet tonen.

Het "Premier Verbinding" partnerschapsprogramma van Local benadrukt verkooppuntsystemen die ons helpen het voor verkopers gemakkelijk te maken om hun live inventaris te verbinden met Locally en zich aan te sluiten bij duizenden andere verkopers die shoppers betrekken op sites met veel verkeer, zoals Patagonia.com, YETI.com, Salomon.com, BrooksRunning.com en nog veel meer. Bovendien presenteren we uw kassasysteem als een Premier Verbinding in onze Knowledge Base voor verkopers en in ons marketingmateriaal op tientallen beurzen. Locally is actief op zoek naar partnerschappen met kassasystemen in Noord-Amerika, Europa en Japan.

Interesse? Het is eenvoudig! Bekijk hieronder wat er nodig is en stel uzelf aan ons voor via POS@locally.com. We kunnen niet wachten om met u samen te werken!

Wat is er nodig om een partner van Premier Verbinding te worden?

We werken samen om een herhaalbare, geautomatiseerde verbinding op te zetten die het voor elke wederzijdse detailhandelaar gemakkelijk maakt om live inventaris te activeren op Locally. Op zijn minst betekent dit dat u ons moet helpen eenvoudige, stapsgewijze instructies op te stellen die verkopers kunnen volgen om een Locally inventarisatierapport op te stellen en te automatiseren met behulp van uw POS. Of, nog beter, dit betekent de opbouw van een formele integratie die een verkoper met slechts een paar klikken kan activeren.

Wat zit er in een voorraadrapport?

We moeten minimaal het volgende ontvangen:

UPC/EAN

Verkrijgbare hoeveelheid. Opmerking: als er geen hoeveelheid is inbegrepen, wordt aangenomen dat als een UPC aanwezig is, dat de QOH = 1 en als deze afwezig is, is de QOH = 0.

U kunt ons ook het volgende verstrekken:

Verkoopprijs van de verkoper: deze functie wordt binnenkort ondersteund in bepaalde delen van ons platform. Als er geen prijs wordt verstrekt, wordt de door het merk geleverde adviesprijs weergegeven.

Vergelijkingsprijs: Deze functie wordt binnenkort ondersteund in bepaalde delen van ons platform. Als er geen prijs wordt opgegeven, is de verkoopprijs de enige prijs die op die delen van het platform wordt weergegeven.

Winkel-ID: voor winkeliers met meerdere winkels. De winkel-ID kan elke alfanumerieke ID zijn en kan spaties bevatten. Als u wilt, kunt u ook één bestand per winkel verzenden. Laat ons tijdens de installatie weten welke ID of bestandsnaam overeenkomt met welke locatie.

Hoe moet het rapport worden opgemaakt?

Elk deel van het rapport moet in één kolom staan. Idealiter staan UPC/EAN in kolom A, de hoeveelheid die verkrijgbaar is in kolom B, etc. Indien nodig kunnen we een adapter toevoegen om in specifieke kolommen te kijken.

De naam van het bestand moet elke dag hetzelfde blijven. Voeg geen datum of tijdstempels toe aan de bestandsnaam.

We accepteren .txt, .csv, .xls, .xlsx, of een plat bestand zonder extensie.

Kopteksten zijn optioneel. Als er koptekstinformatie is die niet kan worden overgeslagen (zoals gegevens over de datum waarop het rapport werd uitgevoerd, etc.), laat ons dit dan weten tijdens de installatie zodat we ons systeem zo instellen dat die rijen worden overgeslagen.

Volledig lege rijen worden behandeld als het einde van het bestand.

UPC/EAN's met een hoeveelheid van 0 kunnen worden opgenomen.

UPC/EAN's van niet-ondersteunde merken kunnen worden opgenomen. Ons systeem zal UPC/EAN's die het niet herkent, gewoon overslaan.

Hoe moeten we het rapport naar Locally sturen?

Er zijn verschillende opties:

S/FTP: detailhandelaren kunnen FTP/SFTP-referenties genereren in hun Locally-account. U kunt verkopers aanmeldgegevens laten genereren als onderdeel van hun voorraadfeed, of u kunt contact met ons opnemen als u één set aanmeldgegevens wilt gebruiken voor al uw verkopers die hun voorraad via Locally willen delen. Plaatst u liever uw bestand (en) op uw eigen S/FTP-server, of hebt u al een locatie waar een compatibel bestand bestaat? Geef Locally dan toegang, dan kunnen wij uw bestand(en) van deze locatie ophalen.

E-mailadres: Elke winkellocatie in ons systeem krijgt een uniek e-mailadres toegewezen waarnaar voorraadbestanden kunnen worden verzonden. De winkelier heeft toegang tot die adressen nadat ze hun account hebben geclaimd.

Dropbox: Maak een Dropbox-map en geef deze de naam 'Locally'. Deel de map met dropbox@locally.com en laat het ons vervolgens weten op retailers@locally.com. Zet uw bestand(en) neer in de map. Locally zal ons systeem koppelen om deze map meerdere keren per dag te scannen en eventuele wijzigingen op te vangen.

URL: We kunnen een bestand ophalen via een URL. Houd er rekening mee dat we dit ook kunnen doen met bijvoorbeeld een Google-productfeed. Als Verkrijgbare hoeveelheid niet beschikbaar is in deze feed, zou ons systeem de aanwezigheid van een UPC behandelen als QOH=1 en de afwezigheid ervan als QOH=0. Houd er rekening mee dat we op dit moment niet met .xml bestanden kunnen werken.

API: Als u met ons wilt samenwerken om een API-verbinding tot stand te brengen, neem dan contact op met POS@locally.com om dit te bespreken.

Hoe vaak moet het rapport worden uitgevoerd?

Het voorraadrapport moet op zijn minst dagelijks naar ons worden verzonden. Als u feeds van verkopers naar ons stuurt via FTP, e-mail, Dropbox of URL, scannen we elk uur op wijzigingen in die bestanden. API-verbindingen kunnen bijna realtime worden bijgewerkt.

Om te worden gepromoot als Premier Verbinding, moet het rapport worden geautomatiseerd.