Ascend POS

Uw inventarisfeed instellen

Om uw inventarisfeed in te stellen met behulp van Ascend, volgt u hier de instructies op de site van Ascend.

• Standaard toont Locally elk product met een hoeveelheid van 1 of meer als 'Op voorraad'. U kunt ook shoppers beter informeren wanneer producten schaars zijn of snel opraken  en misschien binnenkort niet meer leverbaar zijn. U kunt hiervoor een melding instellen met 'Beperkte hoeveelheid beschikbaar' of een vergelijkbaar bericht, wanneer een door u te kiezen voorraadhoeveelheid wordt bereikt. U kunt ons eenvoudig een e-mail sturen met het weer te geven bericht en de voorraadhoeveelheid waarbij dit moet worden getoond. Bijvoorbeeld: "Toon het bericht 'Beperkte hoeveelheid beschikbaar' voor elk product in mijn inventaris met een voorraad van '1'".

Locally-bestellingen beheren in Ascend

Locally en Ascend hebben in samenwerking een vergaande integratie gecreëerd die Ascend-retailers in staat stelt om hun Locally-bestellingen voor 'Afhalen in winkel' vanuit hun 'Ascend eCommerce Sales'-portal te ontvangen en te beheren.

Wat betekent de Ascend-Locally-integratie voor mij?

Normaal gesproken stuurt Locally e-mail- of sms-berichten aan winkels over nieuwe bestellingen en winkels reageren op en beheren bestellingen via het Locally-dashboard en -bestelvensters. Met de Ascend-Locally-bestelintegratie worden bestellingen binnen Ascend in het eCommerce Sales-scherm weergegeven, waardoor u op bestellingen kunt reageren en deze kunt beheren zonder uw e-mail of het Locally-dashboard te hoeven controleren.

Hoe activeer ik de Ascend-Locally-bestelintegratie?

Volg eerst deze instructies om de integratie te activeren in Ascend. Om dit te doen heeft u uw locatie-ID's van Locally nodig. Als u hulp nodig heeft om deze te vinden, kunt u een ticket bij ons openen

Zodra dit bij Ascend is afgerond, gaat u naar het scherm 'Instellingen & Configuratie' van Buy It Locally en voltooit u het proces; vervolgens dient u een verzoek in voor activering met behulp van het formulier dat u in de laatste stap aantreft.

Enkele bijzonderheden:

1. Stap 2 ('Ontvangers van notificaties') is optioneel voor retailers die de Ascend-bestelintegratie uitsluitend voor bestellingen met 'Afhalen in de winkel' gebruiken (ROPIS en/of BOPIS). Als u e-mail- of sms-berichten wilt ontvangen, voegt u die hier toe (Stap 2). Als u alleen bestelnotificaties in Ascend en geen notificaties van Locally wilt ontvangen, kunt u deze stap overslaan.
  2.  Zorg ervoor dat u 'Ja' aanvinkt wanneer het formulier u vraagt of u Ascend POS gebruikt, zodat wij dat automatisch voor u kunnen inschakelen. Wanneer alles gereed is, zullen wij dit binnen 24 uur voor u activeren en u een e-mail en een testtransactie sturen.