Wilmar/BlueNotion

Winkels kunnen nu een geautomatiseerde voorraadfeed opzetten via Wilmar/BlueNotion. Volg de onderstaande instructies om aan de slag te gaan.

1. Neem contact op met uw contactpersoon bij Wilmar of info@wilmarinfo.nl om een inventarisatierapport op te stellen voor Locally. Houd er rekening mee dat we UPC/EAN's in het rapport nodig hebben om uw voorraadgegevens goed te kunnen verwerken.

2. Het Wilmar-team helpt u bij het configureren van een URL met uw voorraadinformatie. Wanneer de URL is geconfigureerd, deel de URL dan met support@locally.com zodat we uw inventaris aan onze kant kunnen verbinden.

Volgende stap:   Activeer Buy It Locally