Buy It Locally Click & Collect checklist

Maak het instellen van uw Buy It Locally Click & Collect zo makkelijk mogelijk! Zorg ervoor dat u de volgende gegevens bij de hand hebt om uw winkel in te stellen voor het accepteren van online betalingen voor ophalen in de winkel.

Wat Locally nodig heeft:

• Uw Locally-aanmeldgegevens
  • E-mailadres/mobiel telefoonnummer om meldingen van bestellingen te ontvangen
  • Een creditcard
  • Winkelopeningstijden

Wat Stripe nodig heeft:

• Bedrijfsgegevens: omzetbelastingnummer, adres, telefoonnummer, website
  • Bedrijfsvertegenwoordiger: naam, e-mailadres, functie, geboortedatum, huisadres, identiteitsbewijs
  • Klantenservicegegevens (voor facturen, bonnen, afschriften): e-mailadres bedrijfsondersteuning, telefoonnummer
  • Informatie bedrijfseigenaar (iemand die 25% of meer van het bedrijf in eigendom heeft)
  • Bankgegevens: bankaanmelding of routerings-/rekeningnummer

Klaar voor de start?

Ga hier aan de slag met uw Buy It Locally configuratie.

Vergeet niet om uw openingstijden in te stellen door deze instructies te volgen.